Personatges

EL PROTAGONISTA

Sin título-108

En Jordi és un noi de 29 anys, el seu somni sempre ha estat ser presentador i tenir el seu propi programa de televisió. A mesura que passen els anys veu cada cop més lluny aquest somni, però això no el fa desistir i sempre fa tot el possible per aconseguir-lo: va a càstings, visita productores, treballa d’speaker en diferents esdeveniments, animacions, etc…

És somiador i a vegades no sap diferenciar la realitat de “la seva realitat”. Li costa mantenir la calma quan té problemes i sempre l‘ acaben desbordant.

EL COMPANY DE PIS

L’ Alberto és el company de pis d’en Jordi i, com tots els joves que conviuen en un pis, tenen una relació  gairebé de parella. L’ Alberto funciona com un generador de caos, el desencadenant dels conflictes propis de la comedia. Té unes idees molt bojes, sempre pretén ajudar i molts cops acaba creant-li problemes al Jordi o a ell mateix, però no té maldat. És imprevisible, fa que tant l’espectador com el mateix Jordi no sàpiguen amb quina en sortirà. Util·litza una lògica il·lògica que a ell li sembla del més normal, però està clar que no ho és.

L’ ALBA

L’Alba és una veïna que viu amb la seva parella, el Jose. Treballa de guia turística a la Sagrada Família . Té molt caràcter i sempre que s’enfada, incomprensiblement, parla en castellà. És una mica bipolar (no diagnosticada), canvia d’estat d’ànim en qüestió de segons i això fa que tingui uns canvis d’humor molt sobtats.

EL JOSE

El Jose és un veí adorable. És professor de filosofía a un institut de Matadepera i té un problema: la filosofia. Sempre utilitza referents filosòfics i això acostuma a posar dels nervis als qui l’envolten, especialment la seva parella. Amb l’Alba intenta fer-se el dur per demostrar que és ell qui mana però sempre acaba baixant-se els pantalons. Vaja, que és un calçaces.

EL REPORTER

És el cosí d’en Jordi. Estudia periodisme  i és un apassionat de la seva vocació: es passa la vida fent reportatges de carrrer per a la universitat i sempre els acaba ensenyant al Jordi perquè li dóni la seva opinió.

EL SR. BENITO

És el conserge del Walden i és l’única persona que creu que en Jordi triomfarà a la televisió. Sempre disposat a ajudar i facilitar les coses al Sr. Domènech (tal i com ell l’anomena) està sempre al seu costat en els moments més difícils i sap adaptar-se fàcilment a totes les situacions que es presenten.

EL “LOCU” LOCUTOR DEL WALDEN

No sabem com es diu ni com és. Mai apareix en pantalla. És el locutor per excel.lència de Walden FM, una ràdio que només escolten els veïns de la comunitat waldenita i que no arriba enlloc més. El seu programa és un autèntic magazine: cançons, anuncis, ràdionovel.les, reflexions personals… És l’enllaç natural de totes les seqüències de la série o seccions. Interpretat per l’actor David Verdaguer.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s